Benjamin testar SwimFin :)

2011-09-13 @ 21:55:43
Dagen började tufft med att bli väckt och tvingas gå upp kl 04:30 av lilla madam som tyckte hon hade sovit färdigt :(
Men då jag inte har någon att sparka upp för att själv kunna vända sig på sidan och somna om så var det bara att bita i det sura (genomsura) äpplet och gå upp :/

Benjamin fick lifta med världens bästa Kerstin till dagis då Noomi hade kroknat när det var dags för honom att bege sig iväg.
Jag slängde mig på soffan för att förhoppningsvis somna ifrån världen ett tag... men fick telefonsamtal på telefonsamtal..så jag bestämde mig istället för att kolla lite på gårdagens "ensam mamma söker" som Jessie spelat in :)

Snackade med Mari (början på denna mening fick mig att nynna på "flickorna på tv2" :)) och hon erbjöd sig att skjutsa in mig till Östermalm där jag skulle hämta upp Benjamins SwimFin som jag beställt. SÅ snällt av henne eftersom det var/är tisdag och baddag.
Vi fick det gjort.. då ringde pappa och undrade om vi kunde handla åt dem så skulle han plocka upp Benjamin på dagis åt mig.
Stannade därför en sväng på Lidl Ekerö och kom sen hem på 14-färjan där pappa & Benjamin mötte upp.

Klockan 15:30 var det sen dags att lämna ön igen för att åka och bada. Mari & Melvin stod över pga att Melvin blivit snorig och hostig. Men Majki & William följde med :)

Lite pyssligt är det att åka och bada med två icke simkunninga barn.. allra helst som vatten inte skrämmer dem det minsta, men med lite planering och kvickhet så funkar det.

Simringar hade jag köpt till de små och Benjamin fick premiärtesta sin nya hajfena :) Passar honom helt perfekt nu när han är inne i en hajperiod!
Superduperbra grej den där fenan. Och så COOL :)

Sitter som en smäck!!!





Helt underbar simhjälp!!
Rekommenderas varmt till alla som inte kan simma och som annars använder armpuffar eller annan simhjälp.
Allt som sägs om den kan jag skriva under på :)

SwimFin är praktisk, funktionell och enkel att använda:
  • Ersätter armpuffar, flytbrädor, västar och flytkorvar
  • Fungerar vid alla sorters simtag
  • Ger full rörelseförmåga
  • Bygger upp självförtroende
  • Självjusterande flytförmåga
  • Bekväma justerbara kardborr remmar
  • Och det är ROLIGT

Nybörjare tjej med SwimFin

SwimFin är dagens moderna nya simredskap, utprovad och tested för att underlätta när barn ska lära sig simma. Detta flytredskap följer internationella säkerhetsföreskrifter EN 13138 och EN 71 och har flera olika funktioner.

Till skillnad från armpuffar, flytbrädor, västar och flytkorvar är SwimFin strömlinjeformad och man behöver inte blåsa upp, tömma, lägga till eller avlägsna extra flytstöd.

SwimFin är den första riktiga utvecklingen inom simhjälpmedel på flera decennium. Då den bars på ryggen stoppar den inte upp eller hindrar rörelseförmågan i vattnet. SwimFin är ett flytredskap som ger précis så hög flytförmåga som simmaren behöver samtidigt som den hjälper till att ge ett bra simläge i vattnet.
Andra läromedel har en tendens att skjuta simmarens tyngdpunkt framåt och håller dem upprätta vilket ger ett läge som stoppar upp rörelsen genom vattnet och faktiskt gör simningen svårare.

Men Benjamin var ju inte helt själv i poolen :) Nej han hade som sagt kusin William....

...och lillasyster Noomi med...


Och till er som undrar.. Nej jag är inte sponsrad av SwimFin och får inte betalt för att skriva det här ;)
Jag råkar bara tycka att jag gjort ett ovanligt lyckat köp!!
275:- betalade jag och anser det vara helt klart värt pengarna!
Lillasyster Noomi fick på direkten ärva simpuffarna :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback