Så dääär ja, nu har man avancerat..

2011-03-22 @ 18:48:23
..från en simpel call girl som via telefon lotsar bortappade mötestider och viktiga papper till dess ägare... till att bli en fullfjädrad assistent tillika påläggskalv. Jo man tackar!! Har under mitt arbetsliv den sista tiden innan föräldraledigheten arbetat lite smått som assistent åt min gode vän Lene. Fungerat lite som hennes fickminne och påmint om olika viktiga möten och annat smått och gott. Vid föräldraledihetens början avslutades detta samarbete och jag har därefter känt en stor saknad. Känt mig lite vilse och faktiskt smått förminskad som person...
Denna känsla försvann i slutet av min systers graviditet då det kom att ordna sig på så sätt att hon behövde mina tjänster.
Under senare tid har det därför inte varit ovanligt med samtal av karaktären:
-var ligger min baddräkt?
-körschalen, den där vita, var finns den?
-Mina vinterkängor..har jag dem kvar och i så fall var?
Kanske allt för lätta uppdrag att underhålla min hårt arbetade hjärna med..men man kommer ingen vart i livet genom att vara högfärdig och allt för selektiv. Så tacksamt togs dessa uppgifter an. På senare tid har det dock skett en förändring i karaktären på mina uppdrag. Jag har tyckt mig märka att jag ges mer och mer ansvar!! Det får mig att växa som människa och inse att jag har ett kall. Min syster har också insett det och kallar allt oftare!
Idag tex. blev jag kallad till ett något större uppdrag än tidigare. Klockan var 9:25 när jag blev upphämtad och inpackad mellan barnstolarna i baksätet på hennes tjänstebil. (jo, hon har såna förmånder söstra mi ;) ) Vis av tidigare uppdrag hade jag denna gång packat med mig en bärbar dvd med inte mindre än två skärmar!!
Maris lilla minigris gillar att åka bil...en stund...och ogillar det ordentligt en lite längre stund. Jag själv ogillar att inte kunna genomföra mina uppdrag till fullkomlighet. Även den yngsta kunden ska känna sig sedd och bekräftad, nöjd och belåten med mina tjänster. Så filmtajm i bilen fick det bli..




Kan tänkas ni tycker Melvin ser tvivlande ut..men efter att ha sett denna lilla film så behöver NI inte tvivla mer..

Han är numer en av mina nöjdaste kunder faktiskt!!
Nöjd blev också Mari när jag tog på mig rollen som kunden, som ville hämta några malmbyråer som skänktes bort på Vallhallavägen. Jag fick vara den som bedömde skick samt skruva isär och vara allmänt engagerad medan hon socialiserade lite med givaren. Det gjorde hon med den äran!!
Bärhjälp blev mitt nästa uppdrag, vilket jag själv tyckte jag gjorde med bravur. Bistod även med utlån av bil så systers chef inte kunnat råka passera och finna företagets bil felparkerad på trottoaren.
Jag blir så glad när jag anförtrors sådana ansvarfulla uppdrag!!!! :)



En hel del service ingår som löneförmån i mitt nya arbete!!! Jag får nästan alltid fri lunch!! Skjuts till förskola för att hämta liten rar son ingår!!!? T.o.m när sonen simmar runt på förskolegården i täckjacka!!?? Jag får använda hennes baklucka till att forsla hem blöta kläder...vilken arbetgivare bjuder på sån service??

Det var en hel del vatten kvar i jackan även då vi kommit hem...och även då vi säkert avlämnat ett par deciliter vatten i skuffen på tjänstebilen... Något annat som är bra med min nya arbetgivaresyster (förutom att hon är expert på arbetsrätt och kan se till mina rättigheter och skyldigheter) är att hon känner mig så väl och vet att jag vurmar för återvinning!! Idag fick jag en present av henne!!! Hon gav mig på så sätt en liten fin vink om att hon skulle uppskatta (inte kräver) att jag jobbade lite på min image och ansträngde mig lite för att se professionell ut.
Hon hittade dessa och gav dem i present till mig!!?? Jag tror säkert jag kan få ihop delarna..med lite silvertejp!
Man kan bli tårögd för mindre genomtänkta gåvor...

Och tårögd blev jag av dem...då min syn än så länge är intakt och styrkan på dessa vida översteg en halvblind labbråttas...

Mari, säg hej till din nya upphottade assistent!!

Kommentarer
Postat av: Mari

Hej hej!

Ulla-Bella kan slänga sig i väggen! Bättre assistent går inte att få! Tycker bara att jag framstår som en riktig slavdrivare. Hmm...

En sån som tar, utan att ge (bortsett från de snygga brillorna då). Får skärpa till mig! Imorgon får du ledigt med viss telefonjour.

Kram

2011-03-22 @ 19:46:11
Postat av: Anna

Nä, nu ska vi inte vara såna direktör Knegoff!! Trodde jag fått fram hur nöjd jag kände mig i dealen?? Jag får och får av dig! Dessutom har det ju nu kommit sig så att byråerna hamnat i mitt hem :) Återstår att se om det blir långvarigt eller kortlivat...

2011-03-22 @ 22:14:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback