Lite ut och lite in = perfekt flöde = Lycklig mamma

2011-03-04 @ 11:52:03
I morgon försvinner en påse urvuxna kläder som inbringar 750:-
I nästa vecka anländer nya fina kläder för samma summa :) Plus minus 0.
OM man bortser från det jag köpte förra veckan vill säga.. (och det gör jag så gärna!) ..dessutom kan jag ju inte hjälpa att jag inte haft tid att lägga ut fler annonser i veckan.
Men det ska jag när som helst göra... det finns ju mer, var de andra kom i från... källaren.
Jag väljer att se min källare som en slags klädbank :) ...där man kan göra uttag..men även insättningar...och därför måste ju uttagen som dröjer..generera ränta..eller?
Nåja, jag är kanske inget mattesnille, men jag vet värdet i mina "klädpersedlar... skulle jag av en händelse..råka handla för mycket på en gång..och på så sätt störa flödet mellan in och uttagen.. kan jag ju ta till det tunga artilleriet.. (hjälp, har jag börjat tänka i militära termer nu, bara för att Jörgen lever arméliv..)
...och sälja Ed Hardyjackan eller min conversesamling (som jag dessutom planerar, inte bestämt ska (en liten fin skillnad) att utöka med ett par vita i strl 28)
Ni som har läst bloggen har sett bilder på de kläder som i morgon ska säljas. Nu får ni se de kläder som har beställts.



Ja,ja bilden ÄR dålig! Men det sista linnet är vitt.. och varför skulle jag INTE ta 3, när man nu får dem för 80:-!??

B som i Benjamin :)






Ja, ni som är uppmärksamma vet att både Benjamin och Noomi har såna här tröjor..men jag gillar dem och Benjamins börjar bli för liten och DET vill jag inte ska inträffa eftersom det är så sommarfräscht med en sån häringa tröja tillsammans med (förutom de vita conversen..som jag fortfarande bara fundeeerar på) dessa shorts


Nej, men nu fick jag plötsligt sån lust att stryka och fota kläder för att lägga ut till försäljning medan jag funderar vidare på de vita conversen....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback