Sjukstuga :(

2011-07-09 @ 22:10:36
Vaknade till en mulen morgon och hann tänka jaha..då blir det inget bad för mig & Benjamin idag..
När han sen vaknade tänkte jag..vilken tur att det är mulet och lite svalare idag eftersom han hade feber.
Sen kom ju solen iaf och stekte på...och stackars, stackars Benjamin :(
Han har varit helt sänkt idag. Tidvis okontaktbar faktiskt. Det var jätteläskigt.
Febern ville inte gå ner trots både alvedon och ipren. Tvärtom steg den till 40 grader och han hade ont i huvudet och skinnet. Jag ordnade korsdrag och ställde en fläkt att blåsa på honom, baddade honom, tvingade honom att dricka och duscha honom. Ja, jag gjorde allt efter konstens alla regler...men som mest gick febern ner till 39.5.
Till slut bar jag ut honom i trädgården och la honom i skuggan av en buske på två dynor och hängde upp ett myggnät kring honom. Där somnade han till slut och sov av och till i ca 40 minuter-1 timme.



Sen piggnade han till lite och Isac tog honom med ner i poolen och badade honom och det hjälpte till sist. Nu på kvällen fick han en liten frist. Feberfri vid läggdags. Men det är ju inte dags att ropa hej ännu... :(
Ungefär runt poolbadet upptäckte jag att även Noomi fått feber men hon kom bara upp i blyga 38.9.

När den här pärsen med febriga barn är över ska jag verkligen anstränga mig för att inte klaga då barnen är tjatiga eller gnälliga!!! Så här tuff dag har jag inte haft på mycket länge! Det är så jobbigt med sjuka barn och se dem ha ont/må dåligt och försöka räcka till och pyssla om dem lite extra. TACK Millan, Isac & Eric!!!!!! Utan er hade jag nog gått under.
Nu ska jag sova och hoppas på att mina små sjuklingar får må så bra de kan och sova de med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback