Jessie hemma igen..på visit :) Åker på söndag till Norrköping & SSC

2011-07-12 @ 22:05:19
Ja, idag kom äntligen Jessie hem igen :) Men hon blir inte så långvarig, tyvärr. På söndag är det dags för årets sportscampvecka. Den sista för henne. Och eftersom hon ska få skjuts av Idas pappa till Norrköping så åker hon härifrån redan på lördag för att sova hos Ida.

Här hemma har dagen varit bättre än dagen innan :). Benjamin & Noomi har så sakteliga börjat äta igen och Noomi har haft en lite gladare humör..iaf fram till nån gång tidig eftermiddag..då hon ramlade utomhus och landade på ansiktet. Blodvite uppstod och en fläskläpp växte fram. I och med det så växte hennes griniga humör också fram :( Förståeligt men inte desto mindre tråkigt. Att suga på napp gjorde ont och det gjorde henne frustrerad.

Men eftersom det varit si och så med maten de senaste dagarna så tyckte jag att det var dags för "riktig" mat och äta tillsammans. Isac skar kyckling och marinerade den. Jag sköljde och klyftade potatis att rosta i ugnen. Eric släntrade in i köket efter ett tag och fick uppdraget att mata lilla syster med lite yoghurt. Eric har varit sjuk i hela 8 dagar men börjar nu komma tillbaka till livet igen.

Vi åt vår middag ute på altanen trots att det var lite blåsigt. Det var jättemysigt att sitta alla tillsammans och äta igen. Ja, alla utom Jessie då som inte hunnit hem vid den tiden.








När vi dukat av middagsrester, tallrikar och annat så tog vi allihop en promenad ner till 20-färjan för att möta Jessie. Härligt solbränd och med solblekt hår kom hon där. Benjamin såg henne komma..men blev plötsligt osäker på om det verkligen var Jessie... -Vad heter du? ropade han i färjbacken :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback