Lördag

2011-04-16 @ 21:37:13
Uppe i tid för att väcka tuppen var vi jag & Noomi..
Fick henne att sova en timme mellan 7-8 iaf. Skönt. När Benjamin kom upp runt 9 så åt vi vår andra frukost tillsammans med honom. På förmiddagen har vi försökt städa och fixa lite och det gick väl så där..
När Noomi sov middag så passade jag på att hjälpa Jessie och locka håret för hon skulle på kombinerad 15 & 18-års fest hos Ida.


Vilken grymt snygg brud man har <3
Vid 14:15 kom Ulrika & Liam. Liam skulle vara här och leka med Benjamin medan Ulrika skulle hem och fixa lite.
Grabbarna blev jätteglada att se varandra :) När de hälsat och snackat ihop sig lite så gick de ut på tomten.
De ville in i lekstugan och leka, men fick inte upp dörren. Jag hör Benjamin säga: -ta tag där bak Liam och draaa!

:) Och drog gjorde de men dörren ville inte. Jag hjälpte dem att öppna och fixade sen till dörren så de kunde ta sig in och ut själva. Sen lekte de själva ute på tomten medan jag gav Noomi lite att äta. Efter en stund tröttnade Liam på att vara ute och kom in istället och lekte i Benjamins rum. Benjamin stannade ute och lekte vidare.
Någonstans där, kom Tytte & Filippa på snabbvisit och ville träffa Noomi. Jag ville ju stajla a´la solsidanmammorna och tänkte visa dem vad duktig Noomi är på att gå.... men den lilla apan ville inte alls som jag utan satte sig demonstrativt ner varje gång jag ställde henne upp :S
När de åkte vid strax efter 16 så kom Jörgen hem. Inte långt därefter kom Andreas och hämtade Liam och Benjamin som ville följa med dem hem en stund.
När Benjamin kommit hem igen fick jag lust att se om Nompan alldeles slutat gå i protest mot min cirkusapedressyr av henne.. Men då sörru gick hon igen 4 steg mitt framför Benjamin som sa:
-det är den första gången i hela mitt liv som jag ser det där. Och så svimmade han (på låtsas alltså ;) )
Noomi tyckte det var så kul när Benjamin svimmade att hon gick 4 steg till!!!
Stolta cirkusdirektörsmamman Engström ville ju så klart filma alltihop. Men DET var inte alls lätt!! Hann bara få med det sista steget varje gång hon gick!
För så fort jag ställt henne i position, backat undan och tryckt på inspelningsknappen så var hon framme hos mig..:S

Åh, va frustrerande!! Varje gång jag försökte så fick jag samma resultat :( Gick upp och bad Eric om hjälp (och lånade Jessies rum för ändamålet), men det gick lika snabbt där, så han hann heller inte med..

Dessutom Blidde det än mer kaotiskt när jag vände mig om för att instruera Eric i hur jag ville ha det för då slank Noomi vesslan iväg och passade på att inhalera lite hårspray!! :O Precis som om hon skulle behöva droga sig så speedad som hon är!? Vad tänkte hon med?? :P
Efter ett lugnade svar från giftinformationen tyckte jag ändå att nog kunde vara nog och gav upp försöken att föreviga Noomis spatserande...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback