Pressen är hård..

2011-05-06 @ 13:38:30
Melvin ska döpas nästa lördag och det är inte lite Mari kräver/förväntar sig av mig....
Jag ska baka, jag ska försöka banta så jag inte tar upp för mycket plats famme vid dopfunten, vara snygg i håret, mina barn ska vara färdiga i god tid och se propra ut (vilket åtminstone skickar tillbaka lite av pressen till henne själv..vi väntar på hårklippning), jag får inte tappa huvudpersonen i golvet, jag måste se till att han uppför sig i kyrkan, ha kräkpapper och extranappar nära tillhands, jag förväntas ha en cool present och dessutom vara snyggt klädd!!??
Det sista är nog det knivigaste (förutom bantningen då..) ..jag är mammaledig med minimal inkomst samtidigt som dotterns sportscampsresa ska betalas..
Så här sitter jag nu...

..hungrig, letar smarriga kakrecept, med håret inpackat och funderar på om presenten duger och hur jag ska få tag på snygga kläder åt oss som jag inte behöver betala... hmm...?
He,he,he.... se det positiva i allt!!!!
Joo, jag måste ju se snygg ut på dopet och har för lite pengar..men jag har ju trots allt sålt en soffa och en cykel nu i veckan...och har, inte mindre än två intessenter på Jumperoon..
Jag MÅSTE helt enkelt shoppa ändå!!! :)
Så, där ja!!!
Nu har jag beställt lite snygga kläder.. mest till barnen då... det blir en slags rättfärdelse för att jag använde rabattkoden "student" för att spara lite pengar.. ;)

Kommentarer
Postat av: Tina

Anna! Du kommer passa perfekt för uppdraget <3

2011-05-11 @ 08:12:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback