Synd att klaga..

2012-03-29 @ 16:52:27
...när ens sjuka lilla febertroll inte beter sig särskilt sjukt och jobbigt. Hon HAR feber, jobbig hosta & ont i halsen. Hon är inte speciellt matglad och hon är inte sugen på att sova middag.. men hon klagar inte och är på bra humör!!
Varför är då inte jag på bra humör??? Jo, mycket för att jag blev väckt 5 gånger i natt och var vaken mellan 02:00-04:00. Inga sura miner dock i natt vare sig från den lilla sjuklingen eller mig.

Nej, Noomi kunde bara inte sova pga hostan, men var ordentligt pratsugen. Berättade att hon drömt en mardröm, att hon hade ont i halsen, att flygplanen lät och färjan bankade. Vidare hade hon en anatomilektion och berättade vad alla kroppsdelarna hette, först på sin kropp och sen på min.
God natt sa hon typ 20 gånger, sov gott lika många och ses sen ett otal gånger...
Jag tyckte inte det gjorde mig nåt utan vi låg där bredvid varandra och pratade med avbrott för att hämta alvedon för febern, dricka och en torr blöja.

Nej, det är snarare nu på dagen som min energi tagit slut och jag önskar att jag fick ta time out.

Skulle också vilja åka och gratta min syster som fyller 40 år idag, men Jörgen jobbar sent och de stora barnen är inte intresserade av att passa småsyskon, och man kan ju inte släpa sjuklingar på kalas, så det blir till att stanna hemma och försöka uthärda tills man får gå och lägga sig... :(

Noomi har idag tränat sig på att hålla luren mellan kind och axel så hon kan ha händerna fria till annat då hon snackar i telefon. Mao så behärskar hon nu, till fullo, en av varje kvinnas måste-kunnanden.



Hon har också accepterat att inhalera medicin vid behov. Ingen kamp om det längre. Tvärtom så gör hon det snabbt och smidigt och delar dessutom gärna ut doser till andra behövande också...



Så, som sagt.. synd att klaga... MEN jag är SÅ trött, i behov av lite time out och ledsen över att inte kunna åka och gratta systeryster... :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback