Åååååh där, gick helgen!

2011-09-18 @ 22:28:36
Ja, nu har helgen passerat i en rasande fart...
Fredagsmys...? Hann vi med det? Är osäker på det.

Är däremot säker på att Jessie kom hem efter skolan i fredags, plockade ihop lite grejer till en pastasallad och drog till Tesse på tjejmiddag, sov kvar, dök upp en timme på Lördagen tillsammans med Tesse, käkade lite och stack till Ekerö igen och sov kvar.. återkom idag runt 14-tiden, trött och inte speciellt sugen på att umgås med sin familj.

På Lördag vid 10 kom Johanna & Linn. Jag hade hunnit röja upp lite och bakat en äppelkaka. Mari & Melvin kom förbi och vi lekte med barn och käkade lunch. Försökte natta de små men gav upp då de inte var sugna på att sova.
Fick ett sms av Filippa som ville att vi skulle komma upp till dem och kolla på nya huset..och därför tog vi en promenad dit. Eric hängde också på men Isac satt i sitt hus och socialserade via internet.

Uppe hos Tytte var förutom hon själv och Filippa, pappa & Angelica. Emil var på Ekerö och hjälpte Åke och Alex att lasta flyttbussen. Efterb ett tag kom Tina på visit och ännu lite senare kom Dennis, Diana & Evelyne.
Då Mari, Johanna & jag medtog en aktiv 5-åring och tre trötta småbarn och det är högt i tak i nya huset så kan man säga att vi spädde på ljudnivån rätt ordentligt.
Så pass ordentligt att Angelica kände att det där med barn kunde vänta ett par år till ;)
Fikade gjorde vi på äppelmust, cocosbollar, (som Johanna tagit med) äppelkaka (som jag bakat), kanellängd och kakor (som Tina hade med sig)... :)







Johanna, Linn & Angelica följde med hem ett tag och åkte sen vidare hem med 16:30-färjan.
Då var det dags att börja med middagen och när det var gjort och vi ätit så kom Mari och hämtade upp mig & Noomi för att tillsammans med Majki åka till mamma & pappa och fika.
Benjamin ville och fick vara hemma med Eric.
Sen var det bara bad och nattning kvar av lördagen.
Utom för Isac som drog på fest... återkom vid 5-tiden imorse och syntes sen inte till förrän lagom till middagen ikväll.

Idag har det rullat på som vanligt med disk, tvätt, matlagning och städ samt en tur till Ekerö för att handla lite.
Benjamin blev befriad från resan till Ekerö och var istället hemma med Jessie.
Nu är tvätten hängd, ny maskin laddad, disken diskad och jag duschad...så nu återstår bara sängen för mig och en liten bön om att få sova lite längre än till 5 iaf. God natt!

Kommentarer
Postat av: Tina Q

Äppelmusten och din goda äppelkaka var super. Tytte var inflyttningslugn som vanligt (nu ligger jag i lä med flyttar),undrar just om den var lika lugn under söndagen! Kramar

2011-09-19 @ 07:44:06
Postat av: Anna

Jo, Tytte var nog lite lugnare än vanligt tom.. :)

Denna flytt kändes välorganiserad och inte så forcerad då de faktiskt är 2 veckor kvar tills de måste vara helt klara. Söndagen gick väl rätt så bra vad jag förstod. Filippa lämnades av här imorse och sällskapade med Jessie till skolan. Det här kommer att bli skiiitbra ska du se. Snart er tur att flytta hit sen ska du se vad bra allt kommer bli :D Kram, kram

2011-09-19 @ 08:56:07
Postat av: Anonym

Ja,då kommer det att bli så bra :) Måste bara hitta det där lilla huset! Kramar

2011-09-20 @ 07:13:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback