Utelek

2011-03-03 @ 23:17:26
Strax efter frukost när Nompan somnat i sin förmiddagslur så stack Benjamin och jag ut och lekte i snön. Vi börjar nog få lite vårkänslor båda två för han vill vara ute mest hela tiden och har nu tagit fram traktorer, bilar och verktyg.
Jag tyckte det var trist att han inte hade så många ställen att åka sina bilar på så jag fick för mig att göra en väg på gräsmattan... ville att den skulle bli så "väglik" som möjligt och kom på den briljanta idén att jag skulle spraya den med karamellfärg för att få rätt färg. Och för att ge den en hård skorpa som jag tänkte den skulle få av att frysa till sig.
Hade ingen svart karamellfärg kvar så jag blandade grön, röd och blå...

Satte igång med att skotta snö, jämna till och krypa runt på alla fyra och spraya vägen... Det tog nästan två timmar...
Benjamin tittade på med lite skeptisk min, men lät mig hållas. Själv var han upptagen med att ploga och frakta bort snö med sin frontlastare..



Under dessa två timmar hann jag skotta hela vägsträckan och jämna till...men spraya..? Fy sjutton vilken tid det tog med blomspruta (som var det ända jag hittade som var ändamålsenligt och icke stelfruset).
Jag hann en sisådär 3-4 meter...

Sen att solen skulle komma fram och på nåt sätt trolla bort den röda och blå tonen ur den svarta färg jag hade åstadkommit..var inget jag räknat med.
-Är det gräs? Undrade Benjamin.
Hmmm.. ingen vidare värst bra idé, det kan villigt medges...men vi var ju ute och höll oss sysselsatta i över två timmar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback