Bootcamp

2011-02-18 @ 13:45:39
Kvinnor!!! Vi missar nåt... eller kanske inte...men SÅ hårt och svårt är det väl inte!!???
Jag pratar (skriver) om att  söka utlandstjänst inom försvaret. Helt ok lön (mellan 40-60 000), gratis solbränna (om du söker på sommar halvåret iaf), fri tandvård, läkarvård, gratis glasögon och en massa fritid!!! Vad väntar vi på??
På schemat en fredag:
Fm. prova ut skor, stövlar och kläder!! (Det är därför det kallas bootcamp! Vi har lurats att tro att det betyder ont slit från morgon till kväll för att killarna ska ha sin semesterort för sig själva) Tänk er en hel fm ägnas åt dessa angenäma sysslor.  Du får dessutom byta utan krux om de inte passar. Får du smink eller nåt på tröjan, köttfärsås på byxan, så är det bara att lämna in dem på tvätt!! (helt gratis:)!!) Shake your BOOTy!! ;)
Efter detta så blir det föreläsning om landet du ska till. Sen blir det lunch och efter det.... så slutar du!!!
Sen finns andra skojsiga aktiviteter. Skjuta med pistol eller gevär på rörliga och orörliga mål, krypa i diken och gegga ner sig (fortfarande utan att behöva tvätta kläderna själv:) och träna på att hoppa i och ur en bil tex.
Sen tjejer till det bästa!! Du får tid till att gymma och träna OCH dessutom får du betalt för det!!!
OBS!!!!!! Sen när det blir allvar (och det är då man tjänar den högre lönen) och man ska bege sig utomlands DÅ hoppar man av!!! För SEN är det INTE lika kul och ABSOLUT ingen lek och INTE värt pengarna!!! DÅ är det på riktigt och med risk för ens LIV!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback