Idag blev det inte mycket gjort...

2011-02-25 @ 21:53:20
Förmiddagen ägnades åt att stryka urvuxna barnkläder och fota dem och lägga ut annonser på nätet :( Så himla boring! Hate it, men vill rensa ut lite hemma.



Efter lunch så packade vi badväskan och jag, Benjamin, Noomi och Jessie tog bussen till Ekerö. Där träffade vi Emilia. Vi gick hem och hälsade på Tytte & Filippa under tiden vi väntade på att klockan skulle bli 17:30 och baddags. Millan följde med oss till badet och blev min alldeles egna, vackra barnflicka...hoppade glatt i poolen..

Tummen upp för det varma vattnet :) Snygga glajjor hittade hon också.

Vi hade Jessie med vid poolkanten som fotograf ett tag. Innan hon övergav oss för att gå på bio med 4 snygga, äldre killar ;) Men vi hade kul ändå!


Både Benjamin och Noomi älskar att bada!!! Benjamin dök som vanligt från kanten och simmade med simglasögon och kollade in botten. Noomi dök ett par gånger, men inte från kanten ännu. Det tycker hon är lite läskigt! Barnen hade så kul och ville inte gå upp så idag hanns det inte med nåt bastubad. Efter badet promenerade vi bort till OKQ8. Det tog sin lilla tid, eftersom Benjamin ville hoppa i snöhögarna varannan meter :)

En härligt trött men lycklig badkille!!! Så mysigt att göra något tillsammans som alla gillar :) Och ett riktigt najsigt fredagsmys är det!!

Vid OK mötte vi Jörgen som hade kommit hem från Göteborg. Vi åkte till Ica och handlade lite och köpte lite mat från grillen. Sen skjutsade vi hem Millan och åkte hem :)
Nu sitter jag och klurar på.. riskfördelning... att när man ska satsa pengar på nåt...att det är vettigt att inte "satsa allt på en och samma häst" utan sprida ut riskerna lite...hmm??
Så kan jag tänka lite ibland vad det gäller barnen (ungdomarna)... när alla är ute på varsitt håll..vad är oddsen att det skulle hända dem nåt alla tre??
Den måste vara mikroskopisk..men nu när de är på samma ställe för en gångs skull.. i en bil...med två andra ungdomar som jag också älskar... så känns det.. som om spridningen är minimal.. :/
Kör försiktigt Johnny!!
Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback