Så less...

2011-08-12 @ 22:09:34
..på avundsjuka, missunnsamma &  osäkra tjejer!!!
Kan de inte försöka leva sina liv och låta andra vara ifred????
Jag börjar helt seriöst fundera på att söka upp själva "pesthärden" och prata med henne face to face!!
Nu kan det vara nog!!
Jag finns på nätet, jag har koll och trots att Jessie hanterar sina problem själv, mycket föredömligt och tycker det hela är jobbigt, trist men inget hon ligger vaken på nätterna över så börjar JAG mer än tröttna!!!!
Tjejen som är styrande och helt besatt av vad Jessie gör, enligt vad jag själv sett, måste ju så klart må mycket dåligt eftersom hon beter sig som hon gör.
Inga samtal med skolan som upplyst förädrarna är till någon som helst nytta!!
Men vad än värre är... hennes hangarounds... som går hennes ärenden och beter sig och uttalar sig om en person de inte känner!!! Vad är de för människor???
Vissa, gamla vänner som visat sig falska...hälsar och hejar då de är ensamma både på Jessie och på mig, men i sällskap med lilla fröken missnöjd inte låtsas att Jessie finns...? Tragiskt!!!
"While you talk about me with your friends I sit back and think DAMN I got myself a fanclub"

Kommentarer
Postat av: Mia

Bra där Anna! Håller helt och fullt med dig... Tjejer som snackar men inte vågar stå upp, går bort ur.

Kram Mia <3

2011-08-14 @ 18:33:33
Postat av: Elise

Hej! Läste nyss de här och jag vet vad du pratar om, och även vilka då jag ofta umgås med den så kallade "pesthärden". Jag vet att dem inte är bästa vänner, egentligen inte vänner alls. Eftersom jag och jessie inte umgås så mycket nu för tiden så känner jag mig lite träffad när det stod "gamla vänner". Jag vet dock själv att jag inte beter mig falskt på något vis. Kan inte tala för jessies andra "gamla vänner" men jag vill bara säga att jag absolut inte har nått emot jessie, hon är en underbar person som jag upplevt mycket fint med. Hon har varit min bästavän i många år och under dessa år har jag varit väldigt lycklig. Jag vet "pesthärdarens" båda sidor, och en av dem sidorna är väldigt fin även om ni kanske inte tror de. :) Jag har även upplyst härdaren om vad jag tycker om jessie,att jag inte tycker samma som henne, och att jag aldrig skulle kunna hata eller ens tycka illa om en person som betytt så mycket. Dem accepterar det och det är jag väldigt glad över.Jag och jessie är klasskamrater men jag hoppas även att vi är vänner utanför skolan. Jag försöker få ihop det trots att min vänskap inte håller sig till en "sida".. Med det som har skrivits eller sagts har jag inget med att göra :) Kram

2011-08-21 @ 19:05:00
Postat av: Rebecka'

Fin & bra blogg! :)

2011-08-21 @ 19:20:44
URL: http://rebeckalicious.blogg.se/
Postat av: Anna

Tack!!

Elise, jag svarar dig via meddelande istället. Kram

2011-08-22 @ 20:34:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback