Gårdagens uppdrag

2011-04-01 @ 15:18:11
Gårdagens uppdrag var att möta en kille i Farsta, kolla varans kvalitét och ev genomföra köp..
Mari, jag och barnen anlände i så god tid att vi hann reka och sitta på span ett tag.. Vem kunde säljaren vara?
Kanske han..?

Eller kanske en av dessa...?

Damen med dragspelet ser misstänkt ut.. där hon sitter strategiskt placerad vid bankomaten...

Hon kanske är en han.. en förklädd barnvagnsnasare..?
Jo för det var en barnvagn vi var ute efter.
Mannen som sålde vagnen kom strax och gav sig till känna. Han såg ut och lät som Ove Sundbergs brorsa..men var inte alls lika gniden och snål utan tvärtom trevlig och generös. Vagnen var i helt ok skick och köpet blev av.. trots att jag glömt att ta ut pengar och fick köra en "the plånkan is at home" med Mari som snällt betalade.
Nu när vi ändå befann oss på parkeringen till ett köpcentrum så tyckte jag vi skulle ta en testrunda med vagnen och tyckte därför det var onödigt att vika ihop den och stoppa in i bagageutrymmet på Maris bil.
Mari missuppfattade mig lite där och tyckte att så kunde man ju inte göra, stoppa barnen i vagnen och knata runt i centrum medans Oves brorsa fick stå kvar och vänta på vårt beslut, ifall vi skulle köpa eller inte... :D
Missförståndet reddes ut och han fick återvända till sitt arbete...

Medan Mari och jag tog en testrunda med den nyköpta vagnen. Första stopp bankomaten för ett uttag från mitt konto till Mari.. för plånkan wasn't at home... även om den säkert hade mått bäst av att vara det..
Körde in på BR för att testa om hyllbredden var syskonvagnsanpassad...

..och det var den med råge i denna barnvänliga butik!! Nu är det ju inga syskon i syskonvagnen, utan två kusiner. Men att kalla den syskonvagn passar ändå rätt bra..då vi var två syskon som turades om att köra den... även om jag inte kunde undgå att märka att vagnen liksom drogs till mig efter att Mari kläckt den briljanta idén att den som släppte vagnen sist i en butik fick passa innehållet medan den andra i lugn och ro kunde botanisera bland diverse hyllor och klädstänger... :S
Rätt oschyst tycker jag då jag i min ålder kanske inte är lika snabb och dessutom är en blödig skit som ogärna lämnar en vagn med två små barn utan uppsikt längre tid än en hundradels sekund..
Men, men återigen det mår plånkan bara bra av!!
Noomi som sett mamma in action gav sig på H&M´s väsksortiment... medan Melvins manliga gener tvingade in honom i en barmhärtighetssömn..

Vem vi än mötte (även om det var övervägande pensionärer vid 11-tiden i detta centrum) ojade och åmade sig, tittade och pekade och utbrast åh...va sööööta där vi kom med två oliklädda (ja,ja förutom mössorna då), 6 månaders ålderskillnads, uppenbart otvillingsbebisar.
Kanske trodde de iaf att de var tvillingar...?
Detta gav oss idén att testa om vi skulle få ännu fler åjande och gulliga kommentarer ifall de var likadant klädda..
Vi gick in på Cubus och tog en varsin randig luvtröja och bestämde oss för att "inte köpa bara prova".. (Mari undrade om man fick göra så..men varför skulle man inte..)
Jättesöta tröjor..kruxet var bara att största storleken var 68 och Noomi drar 74 el ibland 80..men eftersom vi inte skulle köpa så krängde jag på henne en..

(nån som sett urcellen Ellen...? :D Google it :P )

Inga ojande och åmande här inte.. iaf inte av nån annan än barnen.. Kan ha berott på att vi stod still bakom klädställningen och "skamtestade" utan avsikt att köpa.. Fiasko på det testet alltså..
Men skam den som ger sig!!
Lyckades på Kapp Ahl hitta nån slags One Piece för babies på rea.. En sån var, kunde vi väl kosta på våra bebisar för att kunna genomföra vårt oventenskapliga test..? Jo, det kunde vi..men nåt matchande under måste de ju ha.. så det fick bli två bodies också vilka tom. fanns i Noomis storlek!! :)
Till skillnad på One Pieceliknande overallen.. som fick bli en 68:a som passade bra på bredden men inte lika bra på längden...







Mycket ojande blev det av denna outfit som dressades på, inne på toan på Burger King.
På Burger King siktades även denna exotiska varelse.. undrar vad det är för ras?? Maken till naturligt pälsbeklätt huvud har sällan skådats.. :D

Have it your way!!
Trötta och sömniga bebisar packades in i bilen runt 14-tiden..då vi ansåg testet väl genomfört.
Summan av kardemumman blev väl.. rätt likvärdig uppmärksamhet oberoende klädval.
Kunde mao ha besparat oss 179:-. Men då hade ju varken ni eller vi fått klarhet i frågan.. :P

Väl hemkommen skyndade Noomi sig in på FB för att kolla om något spännade hänt då hon varit borta..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback